Мостиська міська рада

Львівської області

Тренінг для платників податків, які перебувають на обліку в Мостиській ДПІ

Дата: 01.11.2021 09:14
Кількість переглядів: 392

Фото без опису

01.11.2021 року  в Мостиській  ДПІ старший державний інспектор Пасека Юрій  провів тренінг з питань одноразового декларування громадян  та подання сплати податків і зборів, інших платежів, єдиного внеску через єдиний рахунок в частині заповнення податкової звітності.

В ході тренінгу Юрій Пасека докладно зупинився на перевагах використання приватної частини Електронного кабінету платника податків, в якій надано можливість доступу до особистої інформації (реєстраційних та облікових даних), доступу та контролю за станом розрахунків з бюджетом, надсилання в електронному вигляді листів, запитів на отримання інформації, заяв на реєстрацію платником окремих податків, заяв на отримання довідки про відсутність заборгованості.

Також податківець проінформував платників, що з 1 вересня 2021 року громадяни України мають право задекларувати активи, з яких не були сплачені податки, таким чином легалізувати їх. Було доведено інформацію які активи та за якими ставками вони оподатковуватимуться під час одноразового декларування, хто зобов’язаний задекларувати такі активи та інші питання, які були цікаві присутнім.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора