Мостиська міська рада

Львівської області

Відбулася XIX сесія Мостиської міської ради

Дата: 28.10.2021 18:02
Кількість переглядів: 606

Фото без описуСьогодні, 28 жовтня, відбулася XIX сесія Мостиської міської ради.

Депутати затвердили Регламент Мостиської міської ради VІІІ скликання в новій редакції та встановили мораторій на публічне використання російськомовного культурного продукту.

Також прийнято у комунальну власність лінії вуличного освітлення по вул. Садовій, Механізаторів, Зеленій, Сонячній, Світлій в с. Гостинцеве, по вул. Б. Хмельницького в с. Черневе. Оголошено конкурс на зайняття посади директора комунального підприємства Мостиське бюро технічної інвентаризації міської ради та встановлено вимоги до претендента на дану посаду.

Своїм рішенням депутати надали дозвіл на відкриття народного дому у с. Твіржа та затвердили план дій сталого енергетичного розвитку та клімату Мостиської міської територіальної громади на період до 2030 року.

Заслухавши звіт начальника фінансового управління Мирослави Шалавило депутати затвердили звіт про виконання бюджету Мостиської міської ради (територіальної громади) за 9 місяців 2021 року: дохід в сумі 204 млн грн та видатки в сумі 176 млн грн, а також внесли зміни до показників бюджету Мостиської міської ради (територіальної громади) на 2021 рік.

Фото без опису



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора