Мостиська міська рада

Львівської області

Ще три проекти по вуличному освітленню реалізовуються у Мостиській громаді

Дата: 27.10.2021 17:29
Кількість переглядів: 439

Фото без опису

На даний час проводяться процедури закупівель (тендери) на визначення виконавців будівельних робіт по будівництвах зовнішніх освітлень в с. Крукеничі (вздовж автодороги Т-14-15 Мостиська-Самбір-Борислав), с. Стоянці по вул. Зелена (вздовж автодороги з с. Берегове до с. Мистичі) та в м. Мостиська по вулицях Вишенського, Крип‘якевича, Незалежності, Миколайчука, Конотопської битви 31-32.

Освітлення в с. Крукеничі реалізується завдяки перемозі в обласному конкурсі місцевих ініціатив і за кошти обласного бюджету, бюджету Мостиської міської ради та співфінансування зі сторони громади.

Освітлення в с. Стоянці та м. Мостиська реалізовується за кошти бюджету Мостиської міської ради та зі залучених коштів місцевого населення.

Будівельні роботи по об‘єктах планується завершити до кінця поточного року. Після введення об‘єктів в експлуатацію та укладення договорів приєднання з Західним РЕМ ПрАТ "Львівобленерго" вуличні освітлення будуть приєднані до мереж електропостачання, тобто повноцінно запрацюють.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора