Мостиська міська рада

Львівської області

Про збір ідей для модернізації стратегії сталого розвитку Мостиської міської територіальної громади на 2019-2027 роки

Дата: 23.10.2021 15:15
Кількість переглядів: 545

Фото без опису

Увага! Оголошуємо збір ідей для модернізації стратегії сталого розвитку Мостиської міської територіальної громади на 2019-2027 роки

Мостиська міська рада розпочала роботу над модернізацією СТРАТЕГІЇ сталого розвитку Мостиської міської  територіальної громади на 2019-2027 роки  (далі - Стратегія).

Найважливішим етапом розробки Стратегії є пропозиції з боку представників громади щодо ідей проектів до Плану заходів із реалізації Стратегії на 2022-2024 роки.

Ідеї проектів, поданих нашими активними громадянами буде розглянуто, проаналізовано та пріори тезовано Робочою групою з розробки Стратегії. За результатами цієї роботи будуть визначені джерела фінансування найважливіших для громади проектів.

Запрошуємо усіх зацікавлених у розвитку Мостиської громади, представників місцевого самоврядування, громадські організації, установи та організації усіх форм власності, жителів громади запропонувати ідеї проектів, які дозволять реалізувати завдання Стратегії.

Проектні ідеї обов’язково повинні відповідати таким критеріям:

  • Бути спрямовані на досягнення суспільної вигоди. Отримувачем вигод від реалізації проекту не може бути окрема фізична особа.
  • Термін реалізації проекту – не більше як 3 роки (2022 – 2024 роки).
  • Існує людська та технічна спроможність для реалізації проекту.
  • Проектна ідея має бути представлена у Формі заявки, що додається та відповідати Цілям та Завданням Стратегії.
  • Проектна ідея має бути надіслана не пізніше 15 листопада 2021 року до 18.00 год.

Заповнені форми надсилайте на e-mail: sofiy@dialog.lviv.ua та mostekonomika@ukr.net з поміткою в темі «Проекти до Стратегії».

Форма заявки

Цілі та Завдання Стратегії.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора