Мостиська міська рада

Львівської області

Відбулося засідання міської комісії з питань ТЕБ та НС

Дата: 22.10.2021 11:26
Кількість переглядів: 480

Фото без опису

21 жовтня відбулося засідання міської комісії з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій.

На засіданні були присутні члени комісії, запрошені, представники Західного РЕМу не з’явилися.

Розпочали із розгляду готовності служб і підприємств сфери обслуговування до дій в умовах виникнення надзвичайних ситуацій на об’єктах критичної інфраструктури, а також сталої роботи транспортної інфраструктури у осінньо-зимовий період 2021-2022 років. із обговорення ситуації, яка склалася на ринку газу. Керівники МКП «Житловик» та МКП «Водоканал» інформували про підготовку підприємств до роботи в осінньо-зимовий період: про наявність техніки, закупівлю відвалу, підготовку піщано-сольової суміші, обстеження комунальних житлових будинків та ремонт насосних станцій.

Також розглянуто стан санітарно-епідеміологічної ситуації на території Мостиської територіальної громади та запобігання поширенню захворюваності на COVID-19, в тому числі його нового різновиду «Дельта» коронавірусу SARS-CoV-2. За інформацією завідуючої відділом організації санітарно-гігієнічних досліджень Городоцького міжрайонного відділу ДУ Львівський обласний центр контролю та профілактики МОЗ України Оксани Вйонцек у вересні-жовтні присутня негативна динаміка зростання числа виявлення хворих на СОVID-19, в т. ч. рівень захворюваності вакцинованих осіб – 3,5 %.

Представники медицини інформували про стан вакцинації, який складає 23 %. Наголошено на необхідності ведення роз’яснювальної роботи серед населення щодо дотримання карантинних норм та необхідності вакцинації.

Завершуючи засідання міський голова Мирослава Пельц надала відповідні пропозиції та доручення.

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора