Мостиська міська рада

Львівської області

Відбулася XVIII сесія Мостиської міської ради

Дата: 11.10.2021 18:42
Кількість переглядів: 541

Фото без опису

Сьогодні, 11 жовтня, відбулася XVIII сесія Мостиської міської ради.

Перед розглядом питань порядку денного до депутатів звернувся керівник санаторію «Прикордонник - Немирів» ДПСУ Богдан Скиба. У своєму виступі керівник просив розглянути можливість надання фінансової допомоги закладу для ремонту інфраструктури.

Розпочинаючи розгляд порядку денного депутати затвердили статут інклюзивно-ресурсного центру, внесли зміни до програми соціально-економічного розвитку Мостиської об’єднаної територіальної громади на 2019-2021 роки.

Також депутати затвердили проектну документацію будівництва лінії вуличного освітлення по вул. Вишинського, Крип’якевича, Незалежності, Миколайчука, Конотопської битви, 31-32 в м. Мостиська. Реалізація проекту ведеться за кошти бюджету міської ради та жителів даних вулиць. Ще було затверджено проектні документації будівництва ліній вуличного освітлення в с. Крукеничі, с. Стоянці та капітального ремонту (заміна віконно-дверних конструкцій) східної частини адміністративного будинку по вул. Грушевського, 22. Депутатами прийнято у комунальну власність майновий комплекс цегельного заводу «Промінь».

Своїм рішення депутати внесли зміни до показників бюджету міської ради, якими передбачається виділення коштів для капітального ремонту їдальні ОЗ «Мостиський ЗЗСО №1 І-ІІІ ст.» та вбиралень ОЗ «Мостиський ЗЗСО № 2 I-III ст.» і Буховицького ЗЗСО I ст. Виділено кошти на купівлю оргтехніки для АЗПСМ, на розвиток закладів культури тощо. Також депутатами розглянуто ряд земельних питань.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора