Мостиська міська рада

Львівської області

«Візьми дитину в сім’ю, впусти в дім ангела!»

Дата: 30.09.2021 09:00
Кількість переглядів: 348

Фото без опису
Відповідно до Указу Президента України від 27.11.2008 № 1088/2008 щорічно 30 вереснявідзначається День усиновлення. Не випадково цей день співпадає із днем християнського свята Віри, Надії, Любові та матері їхньої Софії. В цьому році ми вже вкотре будемо вшановувати цей особливий день безмежної любові до дитини.
Усиновлення – це пріоритет та захист для дитини, яка втратила своїх батьків. Усиновити дитину - це не просто прийняти її у свою сім’ю,  це взяти відповідальність за все її життя, віддати їй частинку свого життя, забезпечити її спадком, вкладати у неї все найкраще, що ми маємо.
В Україні понад 28 тисяч хлопчиків та дівчаток різного віку, в переважній більшості з братами та сестрами перебувають на обліку з усиновлення, і чекають на свою люблячу родину.
Тому популяризація національного усиновлення, формування позитивного, толерантного ставлення до усиновлених дітей та усиновлювачів – це повсякденна і відповідальна робота в інтересах дитини.
Дуже актуально на сьогодні стає питання щодо відкритості усиновлення та зняття з цього питання таємниці, адже батьки, які народили та усиновили, мають однакові права та відповідальність, а діти народжені та усиновлені – це рідні діти.

Сприяти усиновленню, допомагати більше дізнатися про усиновлення, розповідати про сам процес усиновлення, проходити спільні крок за кроком, підбадьорювати в скрутні хвилини – це обов’язок працівників служби у справах дітей.

Тих, хто виявив бажання ощасливити дитину, яка залишилася без батьківського піклування запрошуємо в Службу у справах дітей Мостиської міської ради за адресою: вул. Грушевського, 22, каб. 71.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора