Мостиська міська рада

Львівської області

День села у Малнові

Дата: 27.09.2021 10:00
Кількість переглядів: 455

Фото без описуВ останні дні вересня свої обійми відкрило село Малнів, яке радо зустрічало гостей з усіх куточків Мостиської територіальної громади. Особливу увагу приділяли звісно тим, що проживають і працюють у цьому селі.
Усіх присутніх зі святом привітали голова Яворівської районної ради Микола Романюк, начальник відділу управління економічного розвитку та інвестиційної політики Мостиської міської ради Павло Осипов і всечесний отець Андрій Павелко.
На святковому майданчику було весело та гамірно. Організаторам вдалося знайти свій оригінальний підхід до його відзначення, згуртувати небайдужих людей, а жителі села підтримали це починання з величезним ентузіазм.
Для своїх земляків і гостей свята після урочистої частини староста села Мирослава Корпесьо з ініціативною групою громади села Малнова організували концерт, який заряджав позитивними емоціями та дарував присутнім відчуття тепла та родинного затишку.
"Велике дякую усім хто долучився до організації цього свята , а також завдячую Юрію Козовому депутату Яворівської районної ради за великий вклад в організування цього свята. Хочу щоб Малнів завжди був квітучим і красивим. Нехай у селі завжди лунають дитячі голоси, примножується його слава і краса.", - староста Мирослава Корпесьо.

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора