Мостиська міська рада

Львівської області

Про надання адміністративних послуг у відділі «Центр надання адміністративних послуг»

Дата: 17.09.2021 16:01
Кількість переглядів: 1664

Фото без опису

Основною метою Центру надання адміністративних послуг є – формування клієнтоорієнтованої системи надання адміністративних послуг для мешканців, основними принципами якої є: єдиний відкритий простір, ввічливе ставлення персоналу, зрозумілі процедури, стислі та чітко визначені строки, комфортні умови для клієнтів, максимальна результативність.

У І півріччі 2021 року відділ «Центр надання адміністративних послуг» міської ради надав 10529 адміністративних послуг. Найбільше громадяни зверталися за наступними послугами: земельні питання, надання відомостей  з ДЗК, реєстрація/ зняття з реєстрації місця проживання, реєстрація смерті, народження, надання довідки про реєстрацію місця проживання, реєстрація нерухомості.

Також надаються консультації особисто, в телефонному режимі та електронною поштою.

З початку року послуги, які надаються через ЦНАП розширено шляхом укладання угоди з територіальним сервісним центром № 4647 РСЦ  ГСЦ МВС у Львівській області.

У лютому 2021 року відділ ЦНАП підключений та працює в програмному комплексі  «Реєстр територіальних громад», що є обов’язковим для територіальних громад.

Крім цього впроваджено комплексну послугу єМалятко.

Висловити свою думку щодо якості наданих адміністративних послуг громадяни мають можливість за допомогою скриньки для висловлення зауважень та пропозицій щодо роботи ЦНАП.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора