Мостиська міська рада

Львівської області

Мирослава Пельц провела нараду щодо розроблення Комплексного плану просторового розвитку території Мостиської міської ради

Дата: 14.09.2021 10:43
Кількість переглядів: 403

Фото без описуСьогодні, 14 вересня Мостиським міським головою М. Пельц була проведена нарада щодо розроблення Комплексного плану просторового розвитку території Мостиської міської ради (територіальної громади) за участі секретаря міської ради О. Макара , начальника відділу містобудування та архітектури Г. Новіцького, директоркі ТОВ «НДП центр геоурбаністики та планування» М. Добровольської та М. Габреля доцента в галузі містобудування та територіального планування Університету Короля Данила.
На нараді було обговорено перелік заходів, які мають бути здійснені міською радою щодо виконання рішення № 1 від 13 вересня «Про розроблення Комплексного плану просторового розвитку території Мостиської міської ради (територіальної громади)».
Мирославою Пельц було наголошено на необхідності підготовки всіх необхідних документів та здійснення першочергових робіт по комплексному плані просторового розвитку громади.
Оскільки держава передбачає на цю документацію субвенцію місцевим бюджетам. 
Як відомо, відповідно до змін до Закону України «Про регулювання містобудівної діяльності», основним видом містобудівної документації на місцевому рівні є комплексні плани. За їх відсутності громади мають мало шансів на отримання державної фінансової підтримки для впровадження проектів місцевого розвитку.

Фото без описуФото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора