Мостиська міська рада

Львівської області

Відбулася XVII сесія Мостиської міської ради

Дата: 14.09.2021 10:38
Кількість переглядів: 858

Фото без опису

13 вересня відбулася XVII сесія Мостиської міської ради.

Депутати надали дозвіл на розроблення комплексного плану просторового розвитку території Мостиської територіальної громади. Даний план дасть можливість узгодженого прийняття рішень щодо цілісного просторового розвитку населених пунктів з метою забезпечення сталого розвитку території громади.

Заслухавши доповіді начальника відділу освіти, молоді та спорту міської ради Надії Гнатовської депутати схвалили проект договору про співробітництво з Шегинівською територіальною громадою в межах якого передбачається створення КУ «Мостиський центр професійного розвитку педагогічних працівників». Також рішенням сесії продовжено функціонування Нагірнянського закладу дошкільної освіти з короткотривалим режимом роботи. У закладі зроблено ремонт, підведено водопостачання, організовано куток для харчування.

Депутатами затверджено ряд програм:

- програму соціально-економічного розвитку Мостиської територіальної громади на 2022 – 2024 роки;

- програму здійснення ефективних заходів щодо попередження та профілактики скоєння повторних злочинів серед осіб звільнених з місць позбавлення волі та осіб засуджених до покарань не пов’язаних з позбавленням волі на 2021 рік;

- комплексну програму фінансування інших напрямків галузі охорони здоров’я Мостиської міської ради Яворівського району Львівської області, що не увійшли  в пакет  державних медичних гарантій  на 2021 рік;

- програму покращення матеріально-технічної бази управління Державної казначейської служби України у Мостиському районі Львівської області;

- внесено зміни в програму будівництва, реконструкції, ремонту та утримання вулиць і доріг Мостиської міської ради на 2021 рік. Передбачається виділення коштів для поточного середнього ремонту тротуару (ліва сторона) по вул. Я. Мудрого (від вул. Сахарова до поліклініки) в м. Мостиська, виготовлення проектно-кошторисної документації на ремонт мостових переходів автомобільної дороги загального Мостиська-Самбір-Борислав та співфінансування капітального ремонту – влаштування велодоріжок, освітлення та системи відеоспостереження за умовами руху на автомобільній дорозі Мостиська – Краковець.

А також затверджено проектні документації будівництва ліній вуличного освітлення в с. Костильники, с. Мелешки, с. Старява, с. Судковичі.

У зв’язку з відсутністю відповідного автомобіля та для виконання функцій міської ради депутати надали дозвіл на придбання легкового автомобіля для службового користування. 

Внесено зміни до Статуту МКП "Житловик", що дасть можливість закупити ще один сміттєвоз для потреб громади.

Фото без описуФото без описуФото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора