Мостиська міська рада

Львівської області

Відбулося засідання виконавчого комітету Мостиської міської ради

Дата: 10.09.2021 16:49
Кількість переглядів: 425

Сьогодні, 10 вересня, відбулося засідання виконавчого комітету Мостиської міської ради.

Засідання розпочалося із затвердження містобудівних умов та обмежень для будівництва ліній вуличного освітлення по вул. Вишинського, Крип’якевича, Незалежності, Миколайчука, Конотопської битви в м. Мостиська, с. Крукеничі та с. Стоянці.

Начальник служби у справах дітей міської ради Віктор Копач доповідав   щодо питань захисту прав та законних інтересів малолітніх та неповнолітніх дітей. Також начальник служби інформував про проведення рейду «Урок» метою, якого є виявлення дітей, які розпочали навчання у школі.

У міську раду звернувся керівник ПП «Данко» щодо встановлення автоматичного шлагбауму по вул. Грушевського, 16 Б. Заслухавши доповідь начальника відділу капітального будівництва, житлово-комунального господарства та комунальної власності Любомира Корецького виконавчий комітет вирішив відмовити у встановленні даної перепони.

Відповідно до звернень надано одноразову грошову допомогу учасникам АТО, допомогу з фонду депутатів міської ради, учаснику та потерпілому від Чорнобильської АЕС.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора