Мостиська міська рада

Львівської області

V Форум місцевого розвитку

Дата: 03.09.2021 18:21
Кількість переглядів: 660

Фото без описуV Форум місцевого розвитку, який тривав 2-3 вересня у Трускавці є важливим майданчиком для обміну досвіду та побудови планів на майбутнє територіальної громади. 

До участі у заході були залучені експерти з самоврядувння різних пкраїн, очільники громад із різних куточків України, урядовці та депутати Верховної Ради України. Організатори Форуму є Львівська обласна рада та Асоціація органів місцевого самоврядування «Єврорегіон-Карпати-Україна». 

  «Форум місцевого розвитку - це платформа для комунікації між експертами та практиками. Цей захід щороку гуртує велику кількість зацікавлених осіб. Це унікальна нагода отримати максимум корисної інформації та знань, які сконцентровані одночасно в одному місці й доступні для всіх», - у своєму вітальному слові наголосила Ірина Гримак голова Львівської обласної ради.

Під час форуму були порушені такі питання:

  • Реформа децентралізації: інструменти підвищення ефективності розвитку територіальних громад;
  • Можливості та виклики розвитку громад у контексті європейського зеленого курсу;
  • Програм транскордонного співробітництва «Польща-Білорусь-Україна 2014-2020» засвоєні уроки;
  • Цифрова трансформація громад крок за кроком до перетворень;
  • Безпека та охорона довкілля- пріорітети регіонального розвитку;
  • Сталий розвиток туризму в природно-заповідних територіях.

Цей форум для мене і всіх учасників заходу є унікальною нагодою, де в широкому колі професіоналів та експертів можна проговорити про процеси, які зараз відбуваються в Україні, представити наші досягнення і досвід, звернути увагу та зрозуміти наші помилки.

Гарантом високого розвитку нашої територіальної громади є ефективність, дієвість і корисність для всіх жителів громади та вміння адаптуватись і бути конкурентно стійким до чинників економічного мікросередовища держави.

Фото без опису

Фото без описуФото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора