Мостиська міська рада

Львівської області

Відбулась XVI позачергова сесія міської ради

Дата: 19.08.2021 16:47
Кількість переглядів: 981

  Фото без опису  17 серпня, відбулася позачергова сесія міської ради.

  На сесії було затверджено програму забезпеченням житлом дітей сиріт, дітей позбавлених батьківського піклування та осіб з їх числа на 2021-2025 роки.

  Було прийнято рішення про збереження майна, що знаходиться в комунальній власності територіальної громади, зокрема, майна, будівель, установ та підприємств, які припинили свою діяльність.

  Також розпочато підготовку для будівництва ліній вуличного освітлення по вул. Вишинського, Крип’якевича, Незалежності, Миколайчука, Конотопської битви, 31-32 в м. Мостиська, а також по селах Крукеничі та Стоянці. Для цього міською радою затверджено детальні плани територій для визначення граничних розмірів забудови та режимів використання для будівництва даних ліній вуличного освітлення.

   Крім того, передано в постійне користування земельні ділянки для будівництва та обслуговування обєктів фізичної культури і спорту ( обслуговування стадіону «Карпати») з нежитловими приміщеннями в м.Мостиська по вул.Я.Мудрого, 44, відділу освіти, молоді та спорту Мостиської міської ради .

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора