Мостиська міська рада

Львівської області

Відбулася XV сесія Мостиської міської ради

Дата: 03.08.2021 14:40
Кількість переглядів: 2236

Фото без опису

Вчора, 2 серпня, відбулася XV сесія Мостиської міської ради.

Депутати надали згоду Національній академії педагогічних наук України на безоплатну передачу ліцею № 3 міської ради 50 підручників «Українська мова та читання» для 4 класу з навчанням польською мовою (автор Богданець-Білоскаленко Н. І.) 2021 року випуску.

Заслухавши доповідь начальника фінансового управління міської ради Мирослави Шалавило депутати затвердили звіт про виконання бюджету Мостиської міської територіальної громади за перше півріччя 2021 року. Доходи становили 135,6 млн грн, а видатки 129,5 млн грн.

Також депутатами затверджено перелік та порядок надання соціальних послуг комунальною установою Центр надання соціальних послуг, яка розпочала роботу з 1 серпня.

Нещодавно Мостиською міською лікарнею закуплено медичне обладнання для проведення аналізів. Це надасть можливість проведення термінових аналізів в будь-який час доби. Дані послуги надаються на платній основі тому, що Національна служба здоров’я України їх не фінансує. Відповідні тарифи на платні медичні послуги що надаються Комунальним некомерційним підприємством «Мостиська міська лікарня» були затверджені рішенням сесії міської ради.

Також депутати розглянули ряд земельних питань.

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора