Мостиська міська рада

Львівської області

Міський голова Мирослави Пельц зустрілася з громадою сіл Старява та Заверхи

Дата: 02.08.2021 14:47
Кількість переглядів: 3597

Фото без опису

Вчора, 1 серпня, відбулася зустріч міського голови Мирослави Пельц з громадою сіл Старява та Заверхи. Також на зустрічі були присутні керівники структурних підрозділів міської ради, представник МКП «Житловик» та  депутат обласної ради Євген Буба.

На зустрічі підіймалися питання щодо виконання рейсів маршрутними автобусами, укладання договорів на вивезення ТПВ, функціонування піщаного кар’єру та вивезення піску, станції мобільного зв’язку. Присутні отримали роз’яснення щодо реалізації проекту будівництва вуличного освітлення у с. Старява.

Також громаду цікавив ремонт дороги Заверхи-Черневе. За інформацією депутата обласної ради Євгена Буби передбачено кошти для ремонту дороги та оголошено тендер для проведення відповідних робіт.

Багато запитань звучало щодо землекористування, виготовлення документів на земельні ділянки, громадського пасовища.

Також міський голова Мирослава Пельц та депутат облради Євген Буба оглянули ФАП. Для його належного функціонування, відповідно до правил Національної служби здоров’я України, необхідно встановити пандус, забезпечити водопостачання та опалення. Допомогу у розв'язанні цих питань надасть Євген Буба та місцевий підприємець, який дає доступ до криниці.

Начальник управління економічного розвитку та інвестиційної політики громади Павло Осипов побував у бібліотеці, ознайомився з її потребами, поспілкувався з бібліотекарем.

У с. Черневе було оглянуто місце можливого продажу алкогольних напоїв та наголошено на неприпустимості та незаконності такої діяльності.

Загалом на зустрічі обговорено багато важливих питань життєдіяльності громади сіл Старява та Заверхи. Міським головою та працівниками міської ради надано відповіді та роз’яснення на поставлені запитання.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора