Мостиська міська рада

Львівської області

Мирослава Пельц провела нараду зі старостами сіл громади

Дата: 30.07.2021 15:07
Кількість переглядів: 1296

Фото без опису

Сьогодні, 30 липня, міський голова Мирослава Пельц провела нараду зі старостами сіл громади. На зустрічі були присутні керівники відповідних структурних підрозділів міської ради, МКП «Житловик» та начальник Мостиського відділення поліції 1 Яворівського РВП Віктор Заболітний.

Начальник поліції, який нещодавно призначений на посаду, розповів про плани здійснення робочих виїздів у старостинські округи громади.

Старости сіл інформували про стан справ в окрузі, проблеми, які виникають та шляхи їх розв’язання. Актуальними залишаються питання відведення земельних ділянок та співпраці з агропідприємствами. Гостро постає проблема з електропостачанням (коливання та різкі підвищення напруги, відсутність електроенергії). Мирослава Пельц доручила узагальнити дану інформацію та надіслати для реагування в Західний РЕМ та Львівобленерго.

Також під час наради обговорено результати зустрічей з громадою у селах Підгать і Буховичі та визначено шляхи розв'язання актуальних проблем. Міський голова наголосила, що дані виїзди будуть проходити й надалі.

«Ми повинні працювати так, щоб жителі громади були задоволені», - підсумувала нараду Мирослава Пельц та надала відповідні роз’яснення і доручення.

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора