Мостиська міська рада

Львівської області

Міський голова Мирослава Пельц провела нараду з старостами сіл

Дата: 25.06.2021 17:21
Кількість переглядів: 541

Фото без опису

Сьогодні, 25 червня, міський голова Мирослава Пельц провела нараду з старостами сіл громади за участю працівників міської та керівників МКП «Житловик» та МКП «Водоканал».

Засідання розпочалося з інформування головним спеціалістом міської ради Мар’яною Шульгою щодо борщівника Сосновського. Спеціаліст доповіла про наявність борщівника на території громади та методи боротьби з ним.

Начальник відділу «ЦНАП» Наталія Процак доповіла про роботу віддалених робочих місць у старостинських округах громади, стан підключення до ПК «Соціальна громада» та реєстру територіальної громади.

Також старости сіл розповіли про виконану роботу у населених пунктах: профілювання доріг, розчищення придорожніх канав, узбіч, ремонт Народних домів та адмінбудівель, реалізацію мікропроектів, благоустрій тощо. Староста с. Малнів поділилася досвідом щодо організації сортування сміття та збору вторинної сировини.

Керівник МКП «Водоканал» Станіслав Матис доповів про водопостачання та каналізування міста. У зв’язку із недостатньою кількістю опадів зменшується кількість води в річках та поверхневих вододжерелах навколишніх територій, що може призвести до припинення водопостачання міста.

Також директор МКП «Житловик» Януш Осядач довів до відома наявність та можливість залучення для потреб громади комунальної техніки. Керівником підприємства наголошено на необхідності укладання договорів жителями громади на вивіз ТПВ з МКП «Житловик».

За результатами наради міський голова Мирослава Пельц наголосила старостам сіл та керівникам комунальних підприємств на своєчасному реагуванні на потреби громади, відмітила проведену роботу та дала ряд доручень.

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора