Мостиська міська рада

Львівської області

Співпраця з підприємствами – шлях до працевлаштування безробітних громадян

Дата: 15.06.2021 14:54
Кількість переглядів: 570

Фото без опису

Для служби зайнятості роботодавець є клієнтом номер один. Завдяки успішній співпраці з ним можна вирішити важливе питання – працевлаштування шукачів роботи та безробітних громадян. Фахівці Мостиської районної філії Львівського обласного центру зайнятості приділяють особливу увагу в цьому напрямку роботи.

Співпраця Мостиської філії з ТзОВ "Аграрна перспектива" триває від початку його створення, а це з 2015 року. Підприємство, на якому задіяно 68 осіб, займається прийманням, очисткою, сушінням та зберігання зернових культур, таких як: ячмінь, пшениця, кукурудза, ріпак, соя, соняшник.

Протягом плідної співпраці з роботодавцем вирішувались питання в контексті підбору кадрів з числа безробітних, зокрема операторів оброблення зерна, слюсарів з ремонту агрегатір, технік-лаборантів, вагарів, складачів поїздів, майтрів, електромонтерів з ремонту обслуговування електроустаткування, проходження професійного навчання на базі Львівського центру професійно-технічної освіти, надання профорієнтаційних послуг.

У ході робочих зустрічей фахівці районної філії здійснюють інформування роботодавця про послуги служби зайнятості, звертаючи увагу на новітні сервіси «Онлайн-співбесіди», відеовакансії, «Електронний кабінет роботодавця», а також про організоване опитування для роботодавців з метою здійснення оцінки якості та задоволення надання послуг державною службою зайнятості.

Співпраця з підприємством продовжується...

Мостиська районна філія Львівського обласного центру зайнятості.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора