Мостиська міська рада

Львівської області

Міський голова Мирослава Пельц зустрілася з мешканцями села Арламівська Воля

Дата: 10.06.2021 10:46
Кількість переглядів: 551

Фото без опису

Арламівська Воля - найбільше за кількістю жителів село у Мостиській територіальній громаді.

Загальна протяжність головної вулиці Центральна 2,5 км. У зв’язку з жахливим станом покриття дороги С141034 Наконечне - Гостинцеве. За результатами подання клопотання депутатом Львівської обласної ради Євгеном Бубою і міським головою Мирославою Пельц, за сприянням Департаменту дорожнього господарства Львівської ОДА виділено кошти (з обласного та державного бюджетів) на перекриття дороги протяжністю 1,65 км. Оскільки дорога в даному насаленому пункті не ремонтувалась протягом останніх 20-ти років, то ремонту потребує дорога загальною протяжністю 2,5 км.

У зв‘язку з цим відбулася зустріч міського голови Мирослави Пельц з мешканцями села. Зібрання пройшло в конструктивній обстановці, жителі села розуміють, які саме виклики стоять перед Мостиською громадою.

Крім нагальних проблем порушувались питання виділення землі учасникам АТО/ООС. На зустрічі були також присутні голови комісії з питань планування фінансів, бюджету та соціально-економічного розвитку і з питань житлово-комунального господарства, благоустрою інфраструктури та транспорту Павло Осипов і Юрій Дьолог.

Фото без опису



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора