Мостиська міська рада

Львівської області

У «Країні Мрій» в с. Пнікут відзначили День захисту дітей

Дата: 03.06.2021 10:37
Кількість переглядів: 453

Фото без опису

У перший літній день в Україні, як і у всьому світі відзначають добре і радісне свято – День захисту дітей. У Мостиській територіальній громаді цей день проходив дуже урочисто. Відділ освіти, молоді та спорту під керівництвом Надії Гнатовської організував прекрасне свято для дітей, на якому кожен знайшов для себе щось цікаве. З привітанням до наймолодших звернулась міський голова Мирослава ПЕЛЬЦ.

Окрім святкувань у м. Мостиська, свято Дня захисту дітей проходило у «Країні Мрій» в с. Пнікут. До дітей сиріт, дітей позбавлених батьківського піклування, які виховуються у будинках сімейного типу завітали діти з ДБСТ с. Завада. На свято також були запрошені працівники служби у справах дітей Мостиської міської ради, які разом з дітьми приймали участь у конкурсах та іграх.

За ініціативи служби у справах дітей, депутати Яворівської районної ради та Мостиської міської ради на чолі з Мирославою ПЕЛЬЦ організували солодкі подарунки для дітей-сиріт, дітей позбавлених батьківського піклування та дітей, які перебувають у складних життєвих обставинах.

Працівники служби у справах дітей Мостиської міської ради висловлюють щиру подяку депутатам: Мирославі ПЕЛЬЦ, Надії ГНАТОВСЬКІЙ, Олегу МАКАРУ, Павлу ОСИПОВУ, Ігорю РУДЕНКО, Лідії ЯЦУЛІ, Софії ЦЕКІТ, Василю САЛАМАСІ, Роману ПРИСТАЦЬКОМУ та іншим небайдужим особам за надання допомоги для тих хто найбільш незахищений – наших дітей.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора