Мостиська міська рада

Львівської області

Відбувся творчий звіт дитячої школи мистецтв

Дата: 31.05.2021 12:45
Кількість переглядів: 541

30 травня у Народному домі відбувся творчий звіт дитячої школи мистецтв Мостиської міської ради.

Це підсумок роботи за рік викладачів та учнів. Це звіт перед батьками, громадою, відкриття нових талантів та імен. Школа гідно продовжує мистецькі традиції, що ними славиться Мостищина упродовж багатьох десятиліть. Багато її вихованців досягли вагомих результатів, а викладацький колектив закладу робить усе, щоб талановиті діти мали можливість займатися своєю улюбленою справою і розвивати свої творчі здібності.

На сцені закладу були представлені всі жанри мистецтва – тут і пісні, і танці, і театр, і чарівна музика. Перед глядачами виступали досвідчені колективи та солісти, що діють на базі дитячої школи мистецтв і є окрасою та гордістю не лише школи, а й цілого району.

Звітний концерт – це свято мистецтва, головна подія навчального року, шлях до якого лежить через перемоги на конкурсах різних рівнів, через велику працю, наполегливість і тому участь в ньому беруть найкращі вихованці школи.

У холі міського Народного дому була розміщена виставка робіт учнів дитячої школи мистецтв, що займаються образотворчим мистецтвом.

Упродовж насиченої концертної програми вихованці та викладачі школи продемонстрували свої уміння, таланти та творчі здобутки. Усі вони отримали шквал оплесків та неперевершене відчуття, яке дарують вдячні глядачі своїм кумирам. Кожен виступ завершувався оплесками глядачів, які не шкодували долонь, дякуючи юним музикантам, співакам, танцюристам.

Уся програма пройшла, ніби на єдиному подиху. Глядачам було подано увесь спектр тієї щедрої мистецької палітри, яка щодень озивається звуковим різнобарв’ям у шкільних мистецьких класах.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора