Мостиська міська рада

Львівської області

Відбулося позачергове засідання міської комісії з питань ТЕБ та НС

Дата: 27.05.2021 09:57
Кількість переглядів: 506

Фото без описуНещодавно відбулося позачергове засідання міської комісії з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій.

Засідання розпочалося з розгляду епідемічної ситуації спричиненої гострою респіраторною хворобою COVID-19 та стану вакцинації мешканців громади. За інформацією завідуючої відділом організації санітарно-гігієнічних досліджень Городоцького міжрегіонального відділу ДУ «Львівський обласний лабораторний центр» Оксани Вйонцек з кінця квітня спостерігається тенденція до зниження та стабілізації рівня захворюваності на COVID-19. Також завідуюча АЗПСМ м. Мостиська Олена Гринда інформувала про стан вакцинації жителів громади.

Заслухавши інформації комісією було вирішено продовжити роботу щодо дотримання карантинних обмежень, посилити інформаційну та роз’яснювальну роботу серед населення щодо необхідності вакцинації.

У зв’язку із наближенням літнього періоду було розглянуто дотримання правил охорони життя людей на водних об’єктах та організацію безпечних умов  відпочинку. Було наголошено на необхідності проведення роботи з недопущення випадків загибелі людей на водних об’єктах, які використовуються для стихійного відпочинку населення у літній сезон 2021 року та проведенні обстеження щодо законності облаштування наявних водойм.

Продовжуючи засідання начальник Мостиського сектору ГУ Держслужби з надзвичайних ситуацій у Львівській області Юрій Благута інформував щодо стану техногенної, протипожежної безпеки та протипожежного водопостачання на території міської ради. Необхідно забезпечити справність і утримання пожежних гідрантів, резервуарів та водоймищ.

Завершуючи засідання, комісією були розглянуті питання про стан забезпечення жителів територіальної громади питною водою та водовідведенням, а також про погодження місць знешкодження вибухонебезпечних предметів на території Мостиської міської ради.

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора