Мостиська міська рада

Львівської області

Відбулася VIII позачергова сесія Мостиської міської ради

Дата: 18.05.2021 12:15
Кількість переглядів: 921

Фото без опису

Вчора, 17 травня, відбулася VIII позачергова сесія Мостиської міської ради VIII скликання.

З метою створення належних умов для безпечного поводження з побутовими відходами на території населених пунктів Мостиської громади було внесено зміни до Екологічної програми Мостиської міської ради на 2021-2024 роки та у зв’язку з уточненням фінансування існуючих та необхідністю виконання додаткових заходів внесено зміни до Програми реформування і розвитку житлово-комунального господарства Мостиської міської ради на 2021 рік.

Депутатами була затверджена проектна документація щодо поточного середнього ремонту автомобільної дороги Заверхи-Черневе. Дана документація буде передана в департамент дорожнього господарства облдержадміністрації, який виступатиме замовником ремонту дороги.

Продовжуючи засідання депутати прийняли рішення про виділення коштів для співфінансування об’єктів-переможців обласного конкурсу мікропроектів. Цьогоріч на території громади буде реалізовано 11 мікропроектів. Перелік мікропроектів.

Також були затверджені детальні плани території земельних ділянок для будівництва КП «Фрут Банк» по вул. Я. Мудрого і дитячого майданчика та паркомісць (автостоянки) по вул.16 Липня в м.Мостиська.

Фото без описуФото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора