Мостиська міська рада

Львівської області

Міський голова Мирослава Пельц провела нараду зі старостами сіл громади

Дата: 07.05.2021 14:46
Кількість переглядів: 1732

Фото без опису

Сьогодні, 7 травня, відбулася нарада зі старостами сіл громади.

Міський голова Мирослава Пельц інформувала старостів про рейтинг потенціи?них переможців обласного конкурсу мікропроєктів-2021. Міською радою було подано 31 проєкт, з них 11 проєктів - потенційні переможці.

Продовжуючи нараду очільниця громади розповіла про зустріч голови Львівської обласної ради Ірини Гримак, голів районних рад та очільників територіальних громад області з народними депутатами України від Львівщини, яка відбулася 6 травня. Під час наради голови територіальних громад озвучували проблемні питання, які стосуються, зокрема розподілу освітньої субвенції, роботи обласного управління Держгеокадастру та Інспекції державного архітектурно-будівельного контролю у Львівській області, перереєстрації районних лікарень, оподаткування.

Також були підняті питання незадовільного енергопостачання населених пунктів громади, очищення придорожніх каналів, профілювання доріг з додаванням нового щебеню.

Начальник управління економічного розвитку та інвестиційної політики громади Павло Осипов інформував про заборгованість жителів громади за вивезення ТПВ.

Підбиваючи підсумки наради Мирослава Пельц наголосила на необхідності й надалі наполегливо та сумлінно працювати задля розвитку громади.

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора