Мостиська міська рада

Львівської області

Про конкурс на заміщення вакантної посади директора комунальної установи Центр надання соціальних послуг

Дата: 30.04.2021 12:40
Кількість переглядів: 1220

Фото без опису

  1. Правові підстави проведення конкурсу: Постанова Кабінету Міністрів України від 3 березня 2020 року № 200 «Про затвердження Положення про конкурсну комісію, умови та порядок проведення конкурсу на зайняття посади керівника надавача соціальних послуг державного/комунального сектору»; рішення Мостиської міської ради  № 26 від 26.03.2021 року «Про затвердження Положення про конкурс на зайняття посади керівника Центру надання соціальних послуг Мостиської міської ради Львівської області»; Рішення Мостиської міської ради №1 від 25.02.2021 р. «Про реорганізацію Територіального центру соціального обслуговування (надання соціальних послуг) Мостиської міської ради Львівської області та Мостиського центру комплексної реабілітації дітей з інвалідністю шляхом злиття та створення Центру надання соціальних послуг Мостиської міської ради Львівської області».
  2. Найменування: Комунальна установа Центр надання соціальних послуг Мостиської міської ради Львівської області; місцезнаходження: Україна, 81300, Львівська область, Яворівський район, м.Мостиська, вулиця Грушевського, 22; основні напрямки діяльності: проведення соціальної роботи та надання соціальних послуг особам/сім’ям, які належать до вразливих груп населення та/або перебувають у складних життєвих обставинах.
  3. Посада: Директор, умови оплати праці - згідно з чинним законодавством,
  4. Період подання документів: з 9.00 години  05 травня 2021 року до 16.00 години 14 травня 2021 року, документи для участі в конкурсі подаються за  81300, Львівська область, м. Мостиська, вул. Грушевського, 6
  5. Перелік документів, що подаються претендентом для участі у конкурсі:

власноруч написану заяву про участь у конкурсі за формою, що додається;

належним чином завірені копії документа, що посвідчує особу, документа про освіту, трудової книжки або інших документів, що засвідчують досвід роботи;

автобіографію та/або резюме (за вибором учасника конкурсу);

мотиваційний лист, складений у довільній формі;

довідку про відсутність судимості;

перспективний план розвитку Центр надання соціальних послуг Мостиської міської ради Львівської області.

  1. Кваліфікаційні вимоги до претендента: вища освіта та спеціальність відповідної галузі знань; стаж роботи у відповідній сфері діяльності – не менше ніж 5 років.
  2. Конкурс проводиться: 25 травня 2021 року в приміщенні Мостиської міської ради Львівської області за адресою: 81300, Львівська область, м. Мостиська, вул. Грушевського, 6
  3. Уповноважена особа, яка надає інформацію про конкурс та приймає документи для участі у конкурсі - Начальник відділу організаціного та кадрового забезпечення ради Кріль Надія Іванівна, mostrada@ukr.net, тел. 0673551635.

Перелік питань для складання іспиту кандидатів на зайняття вакантної посади директора комунальної установи Центр надання соціальних послуг Мостиської міської ради Львівської області.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора