Мостиська міська рада

Львівської області

Відбулася VII сесія Мостиської міської ради

Дата: 26.04.2021 15:08
Кількість переглядів: 1253

23 квітня, відбулася VII сесія VIII скликання Мостиської міської ради. Традиційно сесія розпочалася з виконання Державного Гімну України.

Перед розглядом питань порядку денного міський голова Мирослава Пельц висловила подяку та нагородила грамотами членів спілки "Воїни АТО Мостищини", які облаштували нову покрівлю інклюзивно-ресурсного центру, а також за смачні обіди подяку отримала кухар.

Депутати прийняли рішення про утворення молодіжної ради при Мостиській міській раді, як консультативно-дорадчого органу. Основним завданням ради є сприяння залученню молоді до вирішення питань соціально-економічного, політичного та культурного життя  громади та ін.

Начальниця фінансового управління міської ради Мирослава Шалавило доповідала про затвердження звіту про виконання бюджету Мостиської міської ради (територіальної громади) за І квартал 2021 р. та про внесення змін до нього. Загалом за даний період до бюджету надійшло 56,5 млн грн, а профінансовано видатків – 47,8 млн грн.

Також міська рада прийняла рішення схвалити приєднання до ініціативи Європейського Союзу «Угода мерів» та взяти на себе зобов’язання скоротити на своїй території викиди СО2 (та, за можливості, інших парникових газів) щонайменше на 30% до 2030 року за рахунок заходів з підвищення енергоефективності та використання відновлюваних джерел енергії.

Продовжуючи засідання депутати розглянули ряд земельних питань.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора