Мостиська міська рада

Львівської області

Про перенесення контейнерного майданчика для складування ТПВ по вул. 16 Липня

Дата: 22.04.2021 12:33
Кількість переглядів: 957

Фото без опису

Нещодавно жителі будинків 11 та 15 по вул. 16 Липня звернулися в міську раду щодо перенесення контейнерного майданчика для складування твердих побутових відходів, що знаходиться біля їх будинків.

Для розгляду даного звернення створено комісію у складі працівників міської ради, МКП «Житловик», Городоцького МРВ ДУ «ЛО ЛУ МОЗ України» та депутатів. Під час зустрічі з мешканцями будинків комісією встановлено, що видалення відходів у сміттєві баки проводиться не тільки жителями прилеглих будинків, а й віддалених вулиць, що створює дискомфорт для жителів будинків 11 та 15 по вул. 16 Липня.

За результатами обговорення даного питання комісією вирішено розмістити на території, прилеглій до будинків 11 та 15, контейнерний майданчик закритого типу для користування виключно мешканцями даних будинків. Також потрібно провести додаткові обговорення з жителями інших багатоквартирних будинків щодо облаштування поряд з їхніми будинками окремих контейнерних майданчиків.

Після узгодження місця розташування усіх контейнерних майданчиків в районі забудови багатоквартирних будинків буде проведено демонтаж наявного контейнерного майданчика по вул. 16 Липня.

Також триває розробка детального плану території щодо облаштування дворової території, зелених зон та паркомісць.

Фото без опису

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора