Мостиська міська рада

Львівської області

Оперативна інформація щодо моніторингових обстежень

Дата: 15.04.2021 12:19
Кількість переглядів: 762

Фото без опису

08-14 квітня 2021 р. фахівцями Мостиського управління Головного управління Держпродспоживслужби у Львівській області у складі постійних мобільних груп з представниками Національної поліції та органів місцевого самоврядування, проведено 210 моніторингових обстежень щодо дотримання профілактичних і протиепідемічних заходів та карантинних обмежень, з них обстежено: 29 закладів громадського харчування, 126 об’єктів торгівлі продовольчими  товарами, 37 об’єктів торгівлі промисловими товарами, 1 дитячий дошкільний заклад, 1 перукарню, 1 АТЗ,  інші об’єкти – 15 (аптеки, спортклуби, офіси).

За результатами виявлених порушень складено 10 протоколів  відповідно до ст. 44-3 КУпАП – порушення правил щодо карантину людей, санітарно-гігієнічних, санітарно-протиепідемічних правил і норм.

Перевіряючи виконання протиепідемічних обмежень в умовах посилених карантинних обмежень, фахівці Держпродспоживслужби щоденно надають роз’яснення та рекомендації щодо дотримання маскового режиму, соціальної дистанції, проведення заходів дезінфекції у закладах громадського харчування, перукарнях та салонах краси, агропродовольчих ринках та місцях масового скупчення людей. Водночас при виявленні порушень здійснюють відповідні заходи реагування.  

На території Львівської області  продовжують діяти обмеження, що характерні для «червоного» рівня епідеміологічної небезпеки визначені постановою КМ №1236 (зі змінами від 22.03.2021р).

Станом на 12.04. Львівська область перевищує 4 індикаторні показники для визначення регіону зі значним поширенням СOVID-19: % від епід. порогу > 100%, коефіцієнт виявлення випадків інфікування > 20%, рівень госпіталізації > 60% на 100 тис.нас., завантаженість ліжок з киснем > 65%.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора