Мостиська міська рада

Львівської області

Львівське регіональне відділення НОК України підписало угоду про партнерство та співпрацю з Мостиською міською громадою

Дата: 08.04.2021 15:24
Кількість переглядів: 2945

Фото без опису

7 квітня під час візиту голови відділення Національного олімпійського комітету України у Львівській області Юрія Івановича Турянського до міста Мостиська, відбулося урочисте підписання угоди про взаємодію та партнерство між відділенням та міською радою в особі міської голови Пельц Мирослави Степанівни.

«Ми хочемо, щоб ця угода не була лише на папері, а віримо та сподіваємося, що за цим буде стояти неабияка взаємодія. Мостиська міська громада вже має кілька таких точок дотику з відділенням НОК України, адже на її території активно функціонує Мостиська дитячо-юнацька спортивна школа, а також успішно розвинений футбол. Думаю, що тепер ми будемо ще активніше співпрацювати з вашою громадою», – зазначив голова відділення Юрій Іванович Турянський.

Міський голова Мирослава Степанівна Пельц розповіла, що у їхньому місті якраз йде процес реконструкції футбольного стадіону, що є важливим стратегічним об’єктом у спортивному житті громади і додала: «Ми маємо дві гарні польські школи та дві українські, в яких є гарні спортзали, а також є наша ДЮСШ. Ми завжди проводимо багато змагань і раді, що разом з вами об’єднаємо зусилля задля розвитку масової фізичної культури та спорту, а також пропаганди олімпійських цінностей, збереження та примноження спортивних традицій».

Окрім цього, разом із директором Мостиської ДЮСШ Євгеном Скляровим та тренером місцевої футбольної команди Андрієм Шагалом на зустрічі було обговорено цікаві ідеї щодо розширення такої співпраці та реалізації програм розвитку фізичної культури та спорту в територіальній громаді, а також залучення до місцевих заходів представників спортивної громади Львівщини.

Фото без описуФото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора