Мостиська міська рада

Львівської області

Міська рада планує розширити перелік послуг, що надаються ЦНАП

Дата: 07.04.2021 12:28
Кількість переглядів: 922

Фото без опису

Реформа децентралізації є однією з найбільш важливих та масштабних міжсекторальних реформ, що привносить безпосередні переваги у повсякденне життя українців. Однією з невід’ємних складових реформи децентралізації є реорганізація системи надання адміністративних послуг на місцевому рівні. Функціонуючий належним чином Центр надання адміністративних послуг (ЦНАП) покращує життя мешканців громади, наближаючи органи влади до потреб громадськості та роблячи систему надання адміністративних послуг прозорою, доступною та сервісно-орієнтованою. Належний ЦНАП зміцнює управління та підзвітність на місцевому рівні.

З цією метою Мостиською міською радою подано клопотання щодо отримання субвенції з державного бюджету місцевим бюджетам на розвиток мережі центрів надання адміністративних послуг згідно затвердженої постанови КМУ від 24 березня 2021 року №249 за напрямком 2 «Забезпечення центрів надання адміністративних послуг обладнанням для видачі паспортних документів».

На даний час відділом «Центр надання адміністративних послуг» Мостиської міської ради надається 97 послуг. У випадку позитивного рішення щодо отримання субвенції, буде закуплена робоча  станція  для оформлення та  видачі  документів,  що підтверджують  громадянство України, посвідчують особу чи її спеціальний  статус,  з комплектом  обладнання  для зняття  біометричних  даних (параметрів) особи. Закупівля обладнання дасть можливість забезпечити жителів громади доступними та якісними адміністративними послугами, що значно покращить життя мешканців. Забезпечить ефективнішу роботу працівників ЦНАПу, що максимально автоматизує процеси надання адміністративних послуг.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора