Мостиська міська рада

Львівської області

Відбулася VI сесія Мостиської міської ради

Дата: 29.03.2021 17:19
Кількість переглядів: 594

Фото без опису

В п’ятницю, 26 березня, відбулася VI сесія Мостиської міської ради. У зв’язку із карантинними обмеженнями засідання проходило у міському Народному домі. Традиційно сесія розпочалася з виконання Державного Гімну.

Загалом було розглянуто 287 питань порядку денного. Сесія розпочалася із внесення змін до Програми будівництва, реконструкції, ремонту та утримання вулиць і доріг Мостиської міської ради на 2021 рік та затверджено в новій редакції правила благоустрою населених пунктів міської ради.

Депутати прийняли рішення про участь в конкурсі проєктів регіонального розвитку Львівщини на 2021 рік. Передбачається проведення комплексу необхідних заходів з підготовки та подання офіційної заявки на участь у конкурсі по наступних проєктах: «Придбання машини для збору, транспортування твердих побутових відходів (сміттєвоза) для Мостиської територіальної громади» та «Придбання сучасного обладнання для забезпечення доступності медичних послуг в КНП «Мостиська міська лікарня Мостиської міської ради Львівської області».

Також було розглянуто та затверджено програму забезпечення препаратами інсуліну  хворих на цукровий діабет жителів громади на 2021 рік. Продовжуючи засідання депутати затвердили порядок ведення лісового господарства, охорони лісів та використання лісосировинних ресурсів на території громади. Передбачається, що постійні лісокористувачі ДП «Самбірський лісгосп» (Мостиське, Крукеницьке, Судововишнянське), ОКС ЛГП «Галсільліс» (Яворівське ДЛП «Галсільліс») повинні вчасно повідомляти Мостиську міську раду та громади населених пунктів про заплановані площі рубок лісу, а також встановити інформаційні стенди з відповідною картою, де проводитимуться рубки, час та місце; проводити обговорення щодо всіх видів запланованих рубок із місцевими громадами відповідно рішення Львівської обласної ради від 16.02.2016 року № 77.

Депутати розпочали організацію співробітництва із Судововишнянською та Шегинівською громадами, в межах якого передбачається спільне фінансування (утримання) Центру професійного розвитку педагогічних працівників.

Продовжуючи засідання депутати розглянули ряд земельних питань.

З результатами голосування можна ознайомитися ТУТ

Фото без опису



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора