Мостиська міська рада

Львівської області

В Берегівському ЗЗСО пройшов методичний тиждень

Дата: 02.03.2021 12:05
Кількість переглядів: 1184

Фото без опису

Згідно з планом роботи школи на 2020-2021 р. в період з 22 до 26 лютого в ОЗ «Берегівський ЗЗСО» проходив методичний тиждень педагогічної майстерності вчителів.

Методичний тиждень проводився з такою метою:

- створити умови для найбільш повного розкриття здібностей, талантів кожного учня;

- розвивати ініціативу та творчий пошук форм та методів навчання, впровадження яких сприяло б активізації навчально-пізнавальної діяльності учнів;

- підвищувати професійні компетентності;

- впроваджувати у практику роботи передового педагогічного досвіду.

Тиждень проводився з метою обміну досвідом серед колег, ознайомлення з результатами роботи вчителів, які атестуються, удосконалення професійної діяльності педагогів.

Проведенню тижня передувала певна робота. На засіданні методичної ради був розроблений план проведення тижня, призначені відповідальні за проведення заходів та відкритих уроків в рамках окресленої теми.

Розпочався тиждень проведенням відкритих уроків. У 5 класі вчителька Клек Надія Іванівна провела нестандартний урок-казку «Квітка-семилітка» на тему «Додавання та віднімання десяткових дробів». Поринути у внутрішній світ людини, переосмислити глибину людських почуттів вчителі мали можливість на відкритому уроці-дослідженні у 9 класі на тему: «М. В. Гоголь. Образ Башмачкіна та засоби його створення. Тема «маленької людини» у повісті», який провела Скабара О. В.

У вівторок, 23 лютого, уроки української мови провели вчителі вищої категорії Карплюк Світлана Ярославівна та Ящишин Романія Іванівна. Урок-відкриття «Правила вживання апострофа. Правильна вимова та написання слів з апострофом» у 5 класі провела Романія Іванівна. Карплюк С.Я. провела у 6 класі нестандартний урок у формі розкладу занять на тему « Написання складних прикметників разом і через дефіс». Уроки були проведені на високому методичному рівні. Також був високо оцінений урок української мови в 3 класі на тему «Мирилки. Заклички» (вчитель Антоник Л.В.). Не менш цікавим був урок у 2 класі на тему «Віднімання з переходом через десяток», підготовлений і проведений вчителем Чміль М.І.

Вчитель фізкультури Веселівський В.В. запросив всіх охочих на урок у 6 клас на тему «Баскетбол. Подорож до країни Баскетбол. Ведення, передача та зупинка з м’ячем», на якому присутні познайомилися із методикою роботи вчителя та рівнем підготовки учнів з предмету. Перші спроби до вершин майстерності продемонструвала на уроці фізики молода вчителька Малець Наталія Ігорівна, а першачки під керівництвом Санницької Х.В. демонстрували математичні здібності на уроці математики з теми:«Лічба десятками. Задачі на порівняння, додавання і віднімання розрядних чисел- десятків» Вчитель початкових класів Піх О.Я. провела цікавий урок розвитку зв’язного мовлення на тему: «Робота з деформованим текстом» , а вчителька Піх М.Р.- урок англійської мови «Традиційний англійський будинок» у 4класі, також гарним був урок англійської мови у 5 класі вчительки Колишак О.Р - "Європейська мода". Сучасним, творчим, був урок образотворчого мистецтва у 3 класі, який провела досвідчений та обдарований вчитель Чубак Людмила Миколаївна. Психолог школи Куцериб М. М., організувала для учнів 8-класу психологічний брей-ринг «Прокачай мозок». Цікаво провела урок історії Качмар Люба Степанівна: «Данило Романович-король Галицько-Волинської держави», присвячений 820-річниці народження нашого видатного політичного діяча.

Усі методичні заходи пройшли на високому рівні, а педагоги школи націлені на пошук нових методик навчання, на підвищення рівня самоосвіти, збагачення перспективного педагогічного досвіду з урахуванням креативних здібностей колег.

Адміністрація школи висловлює вдячність нашим талановитим педагогам, які активно долучилися до проведення методичних заходів, поділилися своїм професіоналізмом.

Фото без описуФото без опису



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора