Мостиська міська рада

Львівської області

Міський голова Мирослава Пельц вчергове відвідала поліклінічне відділення міської лікарні

Дата: 25.02.2021 17:20
Кількість переглядів: 760

Як повідомлялося Мостиською міською радою до повноважень міста перейшло колишнє КНП «Мостиська районна лікарня» та будівлі медичних закладів (поліклініка, терапевтичне та хірургічне відділення).

Місто стикнулося із викликами важкого фінансового та організаційного становища Мостиської медицини, катастрофічним станом будівель медичного призначення та найголовніше - неефективним управлінням галуззю, а саме: перебільшена кількість штатних одиниць, низька якість медичного обслуговування, ігнорування працівниками медичних установ трудового законодавства в частині дотримання графіків роботи. Це все перейшло місту від медицини районного рівня.

24 лютого міський голова Мирослава Пельц вчергове відвідала поліклінічне відділення міської лікарні, де із керівниками первинної (Юрій Романишак) та вторинної (Ігор Руденко) ланок медицини, а також за участі медиків обидвох структур, були обговорені нагальні питання, які вимагають невідкладного вирішення. Було вирішено питання розміщення первинної ланки (сімейних лікарів та управління) в одній частині будівлі поліклініки (2 поверх, праве крило), оскільки медики первинної ланки були позбавлені можливості працювати, як одна структура, що спричинило незручності в обслуговуванні мостичан.

В черговий раз керівництву міської медицини було наголошено на необхідності належного облаштування доступу до поліклінічного відділення та впорядкування навколишньої території, оскільки подано заявку на конкурс мікропроєктів «Капітальний ремонт вхідної зони приміщення поліклініки».

Мирослава Пельц вчергове наголосила медичним працівникам про те, що мешканці громади мають забути про той факт, що лікаря на поліклініці можна застати лише до обіду. Медики мають дотримуватися законодавства про працю і надавати послуги протягом цілого робочого дня.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора