Мостиська міська рада

Львівської області

В ОЗ «Мостиський ЗЗСО № 1 І-ІІІ ступенів» відзначили День Пам’яті Героїв Небесної Сотні

Дата: 24.02.2021 09:51
Кількість переглядів: 770

Фото без опису

В Україні 20 лютого вже всьоме відзначається День Пам’яті героїв Небесної сотні, який покликаний вшанувати учасників подій на Майдані. Ця дата є найтрагічнішою в історії Революції Гідності, оскільки саме в цей день у Києві загинуло найбільше активістів.

З цієї нагоди 22 лютого в ОЗ «Мостиський ЗЗСО 1 І-ІІІ ступенів» (директор Сидорак М.М.) учнівська молодь разом із заступницею директора Фаріон Л. І., класним керівником 10-Б класу Павельчак Л. Р. та педагогом -організатором Баб‘як М. І. провели годину - пам’яті «Вдячні за свободу».

Зі словами скорботи й жалю звернувся до всіх директор закладу Сидорак М. М., отець Петро у своїй молитві згадав тих, хто віддав своє життя за наше світле сьогодення й щасливе майбуття.

Учні декламували вірші, інсценізували зустріч двох поколінь-героїв Крут і Майдану. До сліз зворушили пісні «Мамо, ти не плач» у виконанні Лученка О. та пісня «Журавлі» яку виконали Федаш М., Романченко Д., Муляр А.

А танець семикласниць, зворушлива мелодія пісні «Мамо, не плач» нагадали про біль і щем у серцях наших українських жінок-берегинь роду.

Кожен день боротьби – від осені 2013-го до лютого 2014-го – не був марним. І як би не було складно, ми не зневіримося і не відступимося від ідеалів та принципів, які відстоювали на Майдані.

Вічна слава Героям! І повага кожному, хто боровся і бореться за гідність і майбутнє України, хто допомагав тоді й підтримує сьогодні патріотів української держави.

Фото без описуФото без опису



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора