Мостиська міська рада

Львівської області

Створено комунальне підприємство «ФрутБанк»

Дата: 18.02.2021 14:55
Кількість переглядів: 687

Фото без опису

Відповідно до рішення Конкурсної комісії з відбору проєктів регіонального розвитку, які можуть реалізуватися за рахунок коштів державного бюджету, отриманих від ЄС, Мостиська міська рада посіла п’яте місце в списку заявників проєктів, які будуть рекомендовані до фінансування у 2021 році. Проєкт «Створення парку агропереробки «ФрутБанк».

Реалізація проєкту підвищить економічну активність Мостиської та Судововишнянської громад, сприятиме розвитку фермерської діяльності малих, середніх та одноосібних господарств, збільшенню обсягів виробництва продукції з доданою вартістю малих та середніх виробників Львівщини, зростанню обсягів збуту сільськогосподарської продукції з доданою вартістю локального виробництва серед кінцевих споживачів.

З метою реалізації даного проєкту Мостиська міська рада утворила комунальне підприємство «ФрутБанк», затвердила його статут та призначила керівника – Дигдала Павла Михайловича.

Підприємство буде займатися переробленням плодово-ягідної продукції місцевих фермерів. Планується створення до 30 робочих місць.

Довідково.

Дигдало Павло Михайлович: з листопада 2016 по вересень 2019 років працював в департаменті агропромислового розвитку Львівської облдержадміністрації, з жовтня 2019 по січень 2021 років - керівник з розвитку ГО «Сільськогосподарський дорадчий центр «Фермерська країна», з лютого 2021 року – директор ТОВ «Фермерська родина».


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора