Мостиська міська рада

Львівської області

Відбулося позачергове засідання комісії з питань ТЕБ та НС міської ради

Дата: 11.02.2021 18:03
Кількість переглядів: 650

Фото без опису

Сьогодні, 11 лютого, відбулося позачергове засідання комісії з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій міської ради. Засідання провів Павло Осипов – перший заступник голови комісії, начальник  управління економічного розвитку та інвестиційної політики міської ради.

Першим питанням розглянули вжиття заходів щодо протидії можливим загрозам внаслідок ускладнення погодних умов. Було вирішено рекомендувати виконавчому комітету міської ради розглянути питання про виділення коштів для МКП «Житловик» з резервного фонду міської ради на закупівлю дизельного палива (в кількості 1790 л., на загальну суму 43 000 грн.) для техніки, яка здійснює розчистку доріг між селами та комунальних доріг громади від снігових переметів. А також доручили МКП «Житловик» продовжувати розчистку доріг між селами і комунальних доріг від снігових переметів, проводити посипання сумішшю місць, де виникла ожеледиця,  своєчасно інформувати населення про ускладнення погодних умов та порядок дії у цих умовах.

Окрім цього, доручили в. о. начальника відділу освіти, молоді та спорту міської Надії Гнатовській рекомендувати керівникам закладів освіти організувати освітній процес у дистанційній або змішаній формі та забезпечити своєчасне обмеження (заборону) виїзду шкільних автобусів.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора