Мостиська міська рада

Львівської області

Відбулося засідання постійної комісії з питань планування, фінансів, бюджету та соціально-економічного розвитку

Дата: 10.02.2021 15:46
Кількість переглядів: 711

Фото без опису

Вчора, 9 лютого, відбулося засідання постійної комісії з питань планування, фінансів, бюджету та соціально-економічного розвитку міської ради. На порядок денний було винесено 22 питання.

Засідання розпочалося із затвердження звіту про виконання бюджету Мостиської міської ради за 2020 рік.

Також було розглянуто питання внесення змін до показників бюджету міської ради на 2021 рік. Пропонується виділення додаткових коштів для Мостиського центру комплексної реабілітації дітей з інвалідністю, на оплату за спожиту електроенергію вуличним освітленням, на добудову майданчика з штучним (наливним) покриттям по вул. Перемишльська, капітальний ремонт парку по вул. Шевченка та ін.

Розглянули створення комунального підприємства «ФрутБанк». Дана пропозиція була відібрана серед проєктів регіонального розвитку, які можуть реалізовуватися за рахунок коштів державного бюджету, отриманих від ЄС.

Продовжили засідання розглядом питання надання дозволу МКП «Житловик» на купівлю автопідйомника. Комісія одноголосно підтримала дану пропозицію.

В. о. керівника КНП «Мостиська міська лікарня» Ігор Руденко інформував про затвердження тарифів на платні послуги, що надаються КНП «Мостиська міська лікарня» та про затвердження фінансового плану даної установи.

На завершення засідання було затверджено ряд програм та план роботи комісії.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора