Мостиська міська рада

Львівської області

Для учнів Арламівськоволянської школи інспектори поліції провели навчання

Дата: 04.02.2021 11:21
Кількість переглядів: 497

Фото без опису

В рамках проєкту «Шкільний офіцер поліції» в Арламівськоволянському ЗЗСО І-ІІ ст. (директор О. М. Костира) 2 лютого відбулася зустріч з інспекторами відділу зв’язків з громадскістю управління патрульної поліції у Львівській області. Мета візиту поліцейських – проведення превентивних заходів, спрямованих на створення безпечного середовища для дітей та запобігання правопорушень.

Інспектори поліції Тетяна Капись, Марія Гримак, Олег Мельник та Василь Демчина провели із учнями школи виховні заходи на актуальні теми: «Відповідальність підлітків перед законом», «Кібербулінг серед неповнолітніх», «Права та обов’язки дітей», «Безпека дорожнього руху».

Школярі почерпнули чимало корисної та повчальної інформації для себе, мали змогу особисто поспілкуватись з правоохоронцями, побачити, як облаштований службовий автомобіль поліції. Схвально, що на згадку про зустріч інспектори залишили учням подарунки – комплект жилетів та книжечок .

Щиро вдячні офіцерам за плідну працю. У дітей та педагогів від спілкування залишилось багато позитиву, адже шкільні офіцери – це порадники, до яких можна звернутись за допомогою чи підтримкою. Безпека – одна з найважливіших цінностей для людини, а співпраця поліції та школи – найкращий спосіб її гарантувати. Приємно, коли за справу беруться професіонали.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора