Мостиська міська рада

Львівської області

Депутат обласної ради Євген Буба відвідав села Черневе та Старява

Дата: 03.02.2021 17:42
Кількість переглядів: 1031

Вчора, 2 лютого, депутат обласної ради Євген Буба відвідав села Черневе та Старява. Також на зустрічі були присутні начальник управління міської ради Павло Осипов, директор КНП «Центр ПМСД міської ради» Юрій Романишак, староста сіл Юрій Козиняк та депутат міської ради Олег Гіс.

Розпочали з огляду ФАПу в с. Черневе. У закладі потрібно провести капітальний ремонт та часткову заміну вікон, забезпечити водопостачання, закупити необхідне обладнання, зокрема, ваги для зважування дітей та встановити пандус, відповідно до вимог НСЗУ. Депутат облради та присутні керівники обговорили важливі та проблемні питання життєдіяльності села та шляхи їх вирішення.

Прямуючи до с. Старява було оглянуто стан автодороги Черневе-Старява, яка знаходиться в незадовільному стані.

У Старяві відвідали садочок, у якому вивчили питання харчування дітей, забезпечення його теплом та поспілкувалися з персоналом. Також було оглянуто ФАП.

Підсумовуючи зустріч депутат обласної ради Євген Буба розповів, що буде вживати усіх необхідних заходів для розв’язання нагальних питань даних сіл, зокрема, ремонту дороги. Також міська рада буде вживати необхідних заходів для вирішення питань розвитку цих населених пунктів.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора