Мостиська міська рада

Львівської області

Мостиський міський голова Мирослава Пельц побувала в селах Мистичі та Санники

Дата: 03.02.2021 12:39
Кількість переглядів: 543

Мостиський міський голова Мирослава Пельц побувала з робочою поїздкою в селах Мистичі і Санники. Також на зустрічах були присутні староста сіл Михайло Кміть та працівники відповідних закладів.

У с. Мистичі оглянули будівлю, в якій знаходилась школа, а зараз розташована бібліотека. У ній замінені вікна на металопластикові та  відремонтована покрівля. На даний момент вирішується питання подальшого використання даної будівлі.

У Народному домі потрібно відремонтувати стелю та провести благоустрій прилеглої території. Додатково було обговорено можливість перенесення бібліотеки у дану будівлю.

Також міський голова побувала у ФАПі. Там потрібно забезпечити водопостачання, провести ремонт приміщень, облаштувати пандус, відповідно до вимог Національної служби здоров’я України та забезпечити належний доступ до будівлі.

У Народному домі с. Санники потрібно провести ремонт фасаду і підлоги. Також Мирослава Пельц оглянула приміщення бібліотеки та поспілкувалася з працівниками даних закладів.

На завершення зустрічі було обговорено шляхи вирішення проблемних питань спільно з старостою сіл та працівниками відповідних установ, а також міський голова Мирослава Пельц розповіла про подальший розвиток даних населених пунктів.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора