Мостиська міська рада

Львівської області

Про початок формування конкурсної комісії

Дата: 02.02.2021 17:38
Кількість переглядів: 555

Відповідно до постанови Кабінету Міністрів України від 27.12.2017 №1094 «Про затвердження Порядку проведення конкурсу на зайняття посади керівника державного, комунального закладу охорони здоров’я», рішення Мостиської міської ради від 22.01.2021 р. №8 «Про затвердження положення про заміщення вакантної посади керівника закладу охорони здоров’я Мостиської міської ради», та у зв’язку з оголошенням конкурсу на заміщення вакантної посади директора комунального некомерційного підприємства Мостиської міської ради «Мостиська міська лікарня», ОГОЛОШУЄТЬСЯ про початок формування конкурсної комісії з відбору кандидатів на цю посаду.

До складу конкурсної комісії в рівній кількості будуть включені:

  • представники Мостиської міської ради;
  • представники трудового колективу комунального некомерційного підприємства Мостиської міської ради «Мостиська міська лікарня»,  обрані на загальних зборах;
  • представники галузевої профспілки, громадських об’єднань у сфері охорони здоров’я, або у сфері запобігання корупції (за умови реєстрації таких громадських об’єднань не менш, як за два роки до дати рішення про оголошення конкурсу).

Пропозиції щодо кандидатур до складу конкурсної комісії приймаються протягом 15-ти днів з дня оприлюднення цього оголошення.

Телефон для довідок: 0673551635- секретар міської ради.

Розпорядження голови міської ради від 2 лютого 2021 року № 51-р (ос) "Про оголошення конкурсу на заміщення вакантної посади директора комунального некомерційного підприємства «Мостиська міська лікарня»


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора