Мостиська міська рада

Львівської області

Оголошується конкурс на заміщення вакантної посади спеціаліста І категорії відділу бухгалтерського обліку та звітності

Дата: 29.01.2021 16:15
Кількість переглядів: 585

Фото без опису

Мостиська міська рада оголошує конкурс на заміщення вакантної посади спеціаліста І категорії відділу бухгалтерського обліку та звітності.

Кваліфікаційні вимоги до кандидатів:

  • вища освіта відповідного професійного спрямування (економічного/фінансового) за освітньо – кваліфікаційним рівнем магістра,  спеціаліста, бакалавра;
  • вільне володіння державною мовою;
  • стаж роботи на службі в органах місцевого самоврядування, на посадах державної служби або досвід роботи за спеціальністю в установах, незалежно від форми власності до 2-х років.

Кандидатам на заміщення вакантних посад необхідно подати:

  • заяву про участь у конкурсі,;
  • заповнену особову картку (форма П-2 ДС) з відповідними додатками;
  • дві фотокартки розміром 4 х 6 см;
  • копії документів про освіту, підвищення кваліфікації, присвоєння вченого звання, присудження наукового ступеня;
  • копію документа, який посвідчує особу;
  • копію військового квитка (для військовослужбовців або військовозобов'язаних);

Особи, які бажають взяти участь у конкурсі, подають декларацію особи, уповноваженої на виконання функцій держави або місцевого самоврядування, у порядку, визначеному Законом України “Про запобігання корупції”.

Документи приймаються протягом 30-ти днів з дня опублікування цього оголошення, в приміщенні Мостиської міської ради за адресою: м.Мостиська, вул.Грушевського,6.

Додаткова інформація щодо основних функціональних обов'язків, розміру та умов оплати праці надається секретарем міської ради, телефон для довідок 0673551635

Питання на перевірку знання законодавства з урахуванням функціональних повноважень відділу бухгалтерського обліку та звітності

1. Поняття основних термінів бухгалтерського обліку (ст. 1 Закону України «Про бухгалтерський облік та фінансову звітність»).

2.Мета бухгалтерського обліку та фінансової звітності (ст. 3, 5 Закону України «Про бухгалтерський облік та фінансову звітність»).

3.Основні принципи бухгалтерського обліку та фінансової звітності (ст. 4 Закону України «Про бухгалтерський облік та фінансову звітність»).

4.Структура оплати праці працівників апарату органів виконавчої влади  (постанова КМУ від 09.03.06 № 268 "Про упорядкування структури та умов оплати праці працівників апарату органів виконавчої влади, органів прокуратури, судів та інших органів").

5.Договір: поняття, зміст та види (ст. 626, 628 Цивільного кодексу України).

6.Порядок ведення бухгалтерського обліку та фінансової звітності (ст. 6 Закону України «Про бухгалтерський облік та фінансову звітність»).

7.Первинні облікові документи (ст. 9 Закону України «Про бухгалтерський облік та фінансову звітність»).

8.Які обов'язкові реквізити повинні містити первинні документи (ст. 9 Закону України «Про бухгалтерський облік та фінансову звітність»)?

9.Загальні вимоги до фінансової звітності (ст. 11 Закону України «Про бухгалтерський облік та фінансову звітність»).

10.Звітний період (ст. 13 Закону України «Про бухгалтерський облік та фінансову звітність»).

11.Облік утримань із заробітної плати.

12.Основні вимоги до складання, розгляду, затвердження, виконання кошторисів бюджетних установ (постанова КМУ від 28.02.2002р. № 228 про «Порядок складання, розгляду, твердження та основні вимоги до виконання кошторисів бюджетних установ»).

13.Порядок заповнення авансових звітів (Наказ Міністерства фінансів від 28.09.2015р. №841 «Про Порядок складання Звіту про використання коштів, виданих на відрядження або під звіт»).

14.Класифікація основних засобів (Наказ Міністерства фінансів від 12.10.2010 р. № 1202).

15.Облік інших необоротних активів (Наказ Міністерства  фінансів  від 12.10.2010 р. № 1202).


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора