Мостиська міська рада

Львівської області

Відбулося засідання виконавчого комітету міської ради

Дата: 29.01.2021 15:39
Кількість переглядів: 1139

Фото без опису

Сьогодні, 29 січня, відбулося засідання виконавчого комітету міської ради.

Розпочалося засідання із затвердження положення про надання платних послуг Мостиським міським народним домом та проєкту «Встановлення системи відеоспостереження з функцією аналітики і системою розпізнавання номерів автомобілів в м. Мостиська Львівської області», ініціатором якого є міська рада. Проект сприятиме безпеці дорожнього руху, безпеці та комфорту населення.

Було створено ряд комісій при виконкомі:

- громадська комісія з житлових питань;

- адміністративна комісія;

- комісія для обстеження зелених насаджень.

Також затвердили графік особистого прийому громадян в міській раді та старостами сіл, графіки роботи магазинів та паспорт прив’язки комплексу тимчасових споруд.

Продовжуючи розгляд питань порядку денного виконком надав дозволи на виготовлення паспортів прив’язки комплексу тимчасових споруд для провадження підприємницької діяльності, розглянули питання квартирного обліку та надання одноразової грошової допомоги мешканцям громади.

Також на засіданні був присутній директор Самбірського центру з надання безоплатної правової допомоги Микола Шийко, який розповів про діяльність центру та можливість отримання правової допомоги жителями громади.

На завершення було обговорено стан доріг у громаді та міський голова Мирослава Пельц наголосила старостам на якісному виконанні своїх обов’язків та наданні необхідної допомоги населенню.

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора