Мостиська міська рада

Львівської області

До уваги мешканців міста та суб’єктів підприємницької діяльності – споживачів житлово-комунальних послуг

Дата: 25.01.2021 12:45
Кількість переглядів: 1314

Фото без опису

МКП «Житловик» інформує, що п. 5 ч. 2 ст. 7 Закону України «Про житлово-комунальні послуги» визначений обов`язок споживача оплачувати надані житлово-комунальні послуги за цінами/тарифами, встановленими відповідно до законодавства, у строки, встановлені відповідними договорами. Згідно з ч. 1 ст. 9 вказаного Закону споживач здійснює оплату за спожиті житлово-комунальні послуги щомісяця, якщо інший порядок та строки не визначені відповідним договором. Споживач не звільняється від оплати житлово-комунальних послуг, отриманих ним до укладення відповідного договору.

Звертаємось до споживачів житлово-комунальних послуг з проханням дотримуватись зазначених норм Закону та своєчасно виконувати свій обов’язок щодо оплати житлово-комунальних-послуг, якими Ви фактично користуєтесь.

Закликаємо кожного боржника дисциплінуватись та погасити заборгованість перед МКП «Житловик». При цьому кожен з Вас, хто перебуває у скрутному матеріальному становищі чи в складній життєвій ситуації має можливість укласти з підприємством договір про розстрочення заборгованості.

Попереджаємо, що у випадку непогашення Вами заборгованості у найближчі терміни, а подальшого свідомого накопичення боргу, МКП «Житловик» вимушене ініціювати примусове стягнення заборгованості за оплату житлово-комунальних послуг з кожного боржника у порядку судового та виконавчого провадження. Примусове ж стягнення заборгованості потягне за собою додаткові витрати боржника, зокрема такі як: відшкодування судового збору, витрат на виконавче провадження та ін.

Щиро сподіваємося на Ваше розуміння!

Ваше розуміння сприятиме повноцінній роботі підприємства, діяльність якого спрямована на забезпечення належних умов Вашого проживання.

Для уникнення будь-якого непорозуміння та за необхідною інформацією звертайтесь за телефоном (03234) 4-16-05.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора