Мостиська міська рада

Львівської області

Відбулася ІІІ сесія Мостиської міської ради

Дата: 25.01.2021 12:08
Кількість переглядів: 1362

Фото без опису

В п’ятницю, 22 січня, відбулася ІІІ сесія Мостиської міської ради. Традиційно сесія розпочалася з виконання Державного Гімну України.

Розгляд порядку денного розпочали з визнання повноважень депутата міської ради Яцули Ліди Степанівни. Продовжили затвердженням положення про плату за навчання в початковому спеціалізованому мистецькому навчальному закладі «Мостиська дитяча школа мистецтв» та прийняли у власність заклад, який належав Мостиській райдержадміністрації.

Було затверджено положення про помічника-консультанта депутата, положення про підрозділ місцевої (с. Берегове) та добровільної (с. Годині, с. Черневе, с. Заверхи, с. Старява) пожежних охорон.

Також за зверненням голови фракції ПП «Європейська Солідарність» Павла Осипова та голови фракції ВО «Батьківщина» Тараса Граната депутати направили звернення до Президента України, Верховної Ради України та Кабінету Міністрів України щодо неприпустимості зростання цін на постачання та розподіл електричної енергії, постачання природного газу та розподіл природного газу.

Продовжуючи засідання депутати розглянули ряд інших проєктів рішень сесії та земельні питання.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора