Мостиська міська рада

Львівської області

Міський голова Мирослава Пельц провела нараду

Дата: 11.01.2021 12:51
Кількість переглядів: 1790

Фото без опису

Сьогодні, 11 січня, міський голова Мирослава Пельц провела нараду з керівниками структурних підрозділів міської ради, комунальних підприємств та старостами сіл.

Під час наради обговорено актуальні питання діяльності міської ради та населених пунктів громади.

Головний інженер МКП «Житловик» Ігор Галамай інформував про стан вивезення, захоронення ТПВ та благоустрій населених пунктів громади. Керівник МКП «Водоканал» Станіслав Матис доповів про заборгованість за водопостачання, стан каналізаційної та водопровідної мереж.

Також було обговорено стан справ у медицині.

В. о. головного лікаря КНП «Мостиська міська лікарня» Ігор Руденко інформував про підтоплення підвалу поліклініки та незадовільний технічний стан автомобілів швидкої допомоги. Міський голова доручила оглянути стан мереж водовідведення та надати допомогу у відкачування ґрунтових вод з підвалу закладу.

Керівник КНП «Центр ПМСД Мостиської міської ради» Юрій Романишак довів до відома інформацію про приєднані АЗПСМ та ФАПи. Мирослава Пельц доручила розглянути питання оптимізації мережі закладів охорони здоров’я та можливість перенесення їх в будівлі комунальної власності.

Про стан справ в освіті інформувала в. о. начальника відділу освіти, молоді та спорту Надія Гнатовська. Триває процес перереєстрації закладів освіти та шкільних автобусів.

Про сферу культури та перереєстрацію відповідних закладів інформувала в. о. начальника відділу культури, туризму та охорони культурної спадщини Ірина Химка.

Також старости сіл доповіли про актуальні питання життєдіяльності населених пунктів громади: функціонування вуличного освітлення, благоустрій територій та стан комунальних доріг, для ремонту яких буде закуплено щебінь. Міський голова наголосила старостам на відповідальному ставленні до своїх обов’язків, оперативному реагуванні на звернення жителів сіл та наданні їм всієї необхідної допомоги.

Підсумовуючи нараду Мирослава Пельц дала ряд доручень та окреслила головні питання, які стоять перед міською радою.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора