Мостиська міська рада

Львівської області

Фінал «Кубка Мостиської міської ради 2020»

Дата: 21.12.2020 17:59
Кількість переглядів: 652

Фото без опису

20.12.2020 р. у м. Мостиська на стадіоні «Карпати» пройшов фінал кубка Мостиської міської ради 2020 р. з міні-футболу. Учасниками змагань стали 16-ть команд, які були поділені на чотири групи. У фінал вийшли дві найкращі команди - «Дружба» с. Твіржа та «Затяті» м. Мостиська.

На урочистому відкритті були присутні міський голова Мирослава Пельц, депутати міської ради Павло Осипов, Андрій Шагало, методист молоді та спорту Олексій Повх. Після урочистого виконання Державного Гімну України до присутніх звернулася Мирослава Пельц, яка наголосила, що міська влада і надалі буде сприяти розвитку спортивної інфраструктури громади та побажала видовищного фіналу.

Суддями фінальної гри були В. Грендус та Ю. Горін.

У підсумку у напруженій боротьбі переможцем Кубка Мостиської міської ради 2020 стала команда «Затяті», яка перемогла з рахунком 10:3. Під час нагородження були відзначені: Мазурик Я. - ветеран футболу Мостищини, Піх М. - «За вагомий внесок у розвиток футболу» («Дружба» с.Твіржа»), Козак М. - «Кращий воротар» («Затяті» м.Мостиська), Шот А. - «Кращий нападник» («Дружба» с.Твіржа»), Серняк А. - «Кращий гравець» («Затяті» м.Мостиська).

Всі учасники фіналу були нагороджені пам’ятними медалями та кубками. Також команди були відзначені особистими призами від міського голови Мирослави Пельц та депутата міської ради Андрія Шагала.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора