Мостиська міська рада

Львівської області

Говорили про протидію торгівлі людьми

Дата: 15.12.2020 10:10
Кількість переглядів: 772

Фото без описуВчора, 14 грудня, в міській раді відбувся круглий стіл за участю представників Мостиської міської ради, Судововишнянської та Шегинівської громад, поліції, медицини, фахівців соціальної сфери та громадських активістів.

Організаторами заходу були ГО «Центр «Жіночі перспективи», яка реалізовує новий етап проекту «Впровадження Національного механізму взаємодії (НМВ) суб’єктів, які здійснюють заходи у сфері протидії торгівлі людьми в умовах децентралізації у Львівській області» та інспектор із соціальної роботи міської ради Оксана Тарнавська.

Метою проекту є підвищення рівня обізнаності населення області щодо ризиків, пов’язаних із працевлаштуванням (в т.ч. за кордоном), а також захист прав осіб, які постраждали від торгівлі людьми, покращення їхнього доступу до інформації, допомоги та підтримки як з боку держави так і недержавних організацій.

Учасники заходу обмінялися та поширили найкращі практики з організації соціальної роботи в громадах, в т.ч. з протидії торгівлі людьми.

Окрім того відбулася робоча зустріч із головою міської ради Мирославою Пельц, на якій було обговорено умови подальшої співпраці.

Фото без опису



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора