Мостиська міська рада

Львівської області

Відбулося засідання сесії міської ради

Дата: 09.12.2020 12:19
Кількість переглядів: 1241

Фото без описуВчора, 8 грудня, відбулося 2-е пленарне засідання 1-ї сесії міської ради VIII скликання.

Першим питанням порядку денного розглянули проект рішення «Про реорганізацію юридичних осіб – Гостинцівської, Зав’язанцівської, Крукеницької, Малнівськоволянської, Малнівської, Соколянської, Хлиплівської, Чернівської сільських рад шляхом їх приєднання до Мостиської міської ради». Даним рішенням визначено, що Мостиська міська рада є правонаступником всього майна, прав та обов'язків сільських  рад, а також утворено комісії з реорганізації сільських рад.

Наступним питанням депутати внесли зміни до показників бюджету Мостиської міської ради на 2020 рік. Передбачається збільшення дохідної частини загального фонду бюджету міської ради на суму 306 тис. грн, виділення додаткових коштів на «Нову українську школу» в сумі 382 тис. грн, виділено 30 тис. грн для благоустрою населених пунктів, також надано субвенцію Мостиському районному бюджету на закупівлю препаратів інсуліну в сумі 50 тис. грн. Львівському обласному бюджету надано 11 тис. грн субвенції для співфінансування придбання телемедичного обладнання для АЗПСМ в с.Пнікут.

Також було прийнято у комунальну власність Мостиської міської ради адмінбудинок та майно Мостиської районної ради, КНП «Мостиська ЦРЛ», будівлі та майно закладів освіти, культури та охорони здоров’я, які знаходяться у власності сільських рад, що доєднуються.

Завершуючи засідання сесії депутати виконали Державний Гімн України.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора